Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Costuri electrice sub control

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Condensatoare trifazate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Condensatoarele in carcasa de aluminiu de tipul ESTAprop /ESTAdry au fost proiectate pentru corectarea factorului de putere in instalatii de joasa tensiune.

Sarcini precum motoarele si transformatoarele consuma pe langa energie active si energie reactiva. Generatoarele, cablurile de alimentare, dar si alte achipamente de distributie trebuie descarcate de energia reactiva.

Condensatoarele ESTA sunt realizate cu tehnologia MKP (film condensator de polipropilena metalizata cu proprietati de autoregenerare.

Pe o parte a filmului de polipropilena se depune printr-un procedeu de vaporizare in vid un strat metalic conducator de curent.

Prin infasurarea a doua astfel de filme se obtin cele doua armature ale condensatorului cu dielectric film de polipropilena. Suprafata frontala a infasurarii tubulare este finisata printr-o metada cu spray metalic (schooping).

O grupa de trei astfel de elemente infasurate (bobinate) sunt incapsulate intr-o carcasa de aluminiu si conectate sa formeze un condensator trifazat.

Sigurantele interne actioneaza la suprapresiunea creata in interiorul carcasei de aluminiu evitand astfel explozia condensatorului la sfarsitul duratei sale de exploatare sau in cazul aparitiei unor suprasarcini electrice sau termine ne premise.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura